Korjaamo- ja huoltopalvelut
Autofit-ketju

Autofit

Autofitin ketjumaksulla saat
Vastinetta rahoillesi

Autofit-huoltokorjaamot tarjoavat asiakkaille ammattitaitoista ja nopeaa palvelua, jossa tärkeänä osana on tehokas logistiikka. Autofit-korjaamoiden tavaratoimitukset hoituvat Atoyn varastosta Osaset-tukkumyyjäverkoston kautta.

Alkuperäiset ja alkuperäistä vastaavat varaosat takaavat onnistuneen lopputuloksen ja tyytyväisen asiakkaan. Atoyn ja Osaset-tukkumyyjien valikoimista löytyvät myös laadukkaat akut, öljyt ja kemikaalit.

Autofit-korjaamot kykenevät huoltamaan myös uusia autoja moderneilla laitteilla, ajanmukaisilla teknisillä tiedoilla ja laadukkailla osilla.

Autofit huoltolaskuri

Osalinkin ketjuominaisuudet

Ketjulaisena saat Osalinkin kaikki palvelut käyttöösi. Huoltotarjous-moduulilla lasket huoltojen hinnat sentin tarkasti ja vaivattomasti. Kysy lisää paikalliselta Osaset kauppiaalta!

Oma markkinointiosasto

Käytettävänäsi on oma markkinointiosasto, jolta saat apua paikalliseen markkinointiin mm. mainosten tekemisen ja ideoinnin muodossa.

Ketjumarkkinointi

Autofit yrittäjänä pääset osaksi valtakunnallisia markkinointikampanjoita.

Tekninen tuki

Käytössäsi ketjun Tekninen tuki, jossa päivän tuorein tieto varaosista, huolloista ja haastavimmista vikadiagnosoinneista. Tavoitat Teknisen tuen puhelimella tai sähköpostilla.

Alan edelläkävijät kumppaneina

Kehitämme jatkuvasti toimintaa ja avoimella keskustelulla jaamme tietoa uusista trendeistä. Tällä hetkellä painopiste on sähkö- ja hybridiautoissa.

Katso lisää osoitteesta autofit.fi